hyperconcrete system marblecare demo

Hyper Concrete System Demo 5 & 6 Ιανουαρίου 2022

Η MarbleCare – HyperGrinder Greece, σε συνεργασία με την HyperGrinder Italy σας παρουσιάζει το Hyper Concrete System.
Πρόκειται για 2ήμερο σεμινάριο με πρακτική εφαρμογή του συστήματος λείανσης τσιμέντου Hyper Concrete System.
Θα πραγματοποιηθεί:
– λείανση & γυάλισμα σκυροδέματος
– χρωματισμός
– αντιολίσθηση σε μπετό με εφαρμογή κοπανίσματος και βούρτσας

#MarbleCare – HyperGrinder Greece, 🇬🇷 in collaboration with HG HyperGrinder, presents the best system to 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘀𝗵 𝗰𝗼𝗻𝗰𝗿𝗲𝘁𝗲 𝗳𝗹𝗼𝗼𝗿𝘀: #𝗛𝘆𝗽𝗲𝗿𝗖𝗼𝗻𝗰𝗿𝗲𝘁𝗲! 🏆
It will be a 2-day 𝗵𝗮𝗻𝗱𝘀-𝗼𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗻𝗴 with the practical use of 𝟭𝟬𝟬% 𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗶𝗻 𝗜𝘁𝗮𝗹𝘆 industrial grinders and tools. 🇮🇹
Come and learn 𝗮𝗹𝗹 𝘁𝗵𝗲 𝘁𝗿𝗶𝗰𝗸𝘀 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗱𝗲 and the different techniques of:
– 𝙘𝙤𝙣𝙘𝙧𝙚𝙩𝙚 𝙜𝙧𝙞𝙣𝙙𝙞𝙣𝙜 𝙖𝙣𝙙 𝙢𝙞𝙧𝙧𝙤𝙧 𝙛𝙞𝙣𝙞𝙨𝙝𝙞𝙣𝙜
– 𝙘𝙤𝙣𝙘𝙧𝙚𝙩𝙚 𝙘𝙤𝙡𝙤𝙧𝙞𝙣𝙜
– 𝙨𝙩𝙖𝙞𝙣 𝙥𝙧𝙤𝙩𝙚𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣 𝙖𝙣𝙙 𝙬𝙖𝙩𝙚𝙧𝙥𝙧𝙤𝙤𝙛𝙞𝙣𝙜 𝙤𝙛 𝙘𝙤𝙣𝙘𝙧𝙚𝙩𝙚
– 𝙀𝙭𝙥𝙤𝙨𝙚𝙙 𝙖𝙜𝙜𝙧𝙚𝙜𝙖𝙩𝙚 𝙘𝙤𝙣𝙘𝙧𝙚𝙩𝙚 𝙛𝙞𝙣𝙞𝙨𝙝𝙞𝙣𝙜 (𝙏𝙚𝙧𝙧𝙖𝙯𝙯𝙤 𝙁𝙞𝙣𝙞𝙨𝙝𝙞𝙣𝙜)
Book your place:
📞 +30 210 6834691
📧 info@marblecare.gr / 📧 sales@hypergrinder.com
Πληροφορίες:
210 6834691
info@marblecare.gr
Hyper Counter Top x

Hyper Counter Top, μηχανή λείανσης για σκάλες & πάγκους

Η Hyper Counter Top είναι ένα κινητό πλανητάριο ιδανικό για τρίψιμο και λείανση σε πάγκους, σκάλες, μικρές επιφάνειες, άκρες και γωνίες!

 

Χάρη στο ισχυρό της κινητήρα και το αντίθετα περιστρεφόμενο πλανητάριο είναι εφικτό να τρίψει και να γυαλίσει μάρμαρο, γρανίτη και τσιμέντο.

Η μηχανή είναι ανώτερη από τα κλασικά πλανητάρια που υπερθερμένονται και έχουν πλαστικά γρανάζια με αποτέλεσμα να έχουν μικρή διάρκεια ζωής.

Επιτυγχάνει πολύ υψηλό επίπεδο γυαλίσματος. Η ταχύτητα του πλανητάριου κάνει τη διαδικασία γυαλίσματος γρήγορη και άμεση. Παράλληλα η μηχανή παραμένει εξαιρετικά σταθερή.

Ο κινητήρας 1HP είναι τοποθετημένος πάνω από το κέντρο του πλανητάριου με τα γρανάζια. Αυτό βοηθάει στην σταθερότητα και προσδίδει μεγαλύτερο επίπεδο γυαλάδας σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη αυτού του μεγέθους.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με νερό είτε χωρίς. Περιλαμβάνει δοχείο νερού και προαιρετικά χερούλι.

 

Είναι η καλύτερη κινητή μηχανή στριψίματος & γυαλίσματος για πάγκους και σκάλες

counter top
Τρίψιμο & γυάλισμα πάγκων
ct Majestic
Τρίψιμο & γυάλισμα σκάλας

 

 

 

 

 

mosaika

Η επιστροφή των μωσαϊκών στις πολυκατοικίες της Αθήνας

Διαβάσαμε πρόσφατα ένα ενδιαφέρον άρθρο της LIFO που δείχνει πόσο μεγάλη είναι η τάση χρήσης μωσαϊκών δαπέδων τα τελευταία χρόνια. Εκτός από την ανάδειξη παλιών δαπέδων σε πολυκατοικίες της Αθήνας, το μωσαϊκό και το τσιμεντένιο δάπεδο αποτελούν την τάση της εποχής.

Προϊόντα και λύσεις της marblecare στοχεύουν στην εφαρμογή, την αξιοποίηση και το γυάλισμα τσιμεντένιων δαπέδων και μωσαϊκών:

Sibland για τσιμεντένια δάπεδα και terrazzo

Γυαλισμένο Τσιμέντο

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο στη σελίδα.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα:

Σφυρήλατες μεταλλικές εξώθυρες, κλιμακοστάσια με ξύλινες κουπαστές, νεροχύτες από μάρμαρο και τσιμεντένια κλώστρα γίνονται αντικείμενα παρατήρησης, συχνά μέσα από τους εξιδανικευτικούς φακούς της νοσταλγίας. Πλάι σε αυτά και τα μωσαϊκά, τα οποία απλώθηκαν στις κατόψεις των κτιρίων την περίοδο της μεγάλης ανοικοδόμησης. Περνώντας από την απαξίωση και τον αισθητικό ευτελισμό, έφτασαν έως τις ημέρες μας, όπου μια νέα εποχή φαίνεται να ξεκινάει, αυτή της εκ νέου εκτίμησής τους.

Κάτι φθηνό, ανθεκτικό, ανθρώπινο και μοντέρνο

Τα μωσαϊκά, οικεία ήδη από τον νεοκλασικισμό και τον 18ο αιώνα, ενσωματώθηκαν στα κτίρια του μοντέρνου κινήματος και έγιναν μέρος του λεξιλογίου του. Σταδιακά, κυριάρχησαν στη μεταπολεμική ελληνική αρχιτεκτονική και η μοναδικότητά τους αναπτύχθηκε στα δημόσια κτίρια, στις εισόδους, στους κοινόχρηστους χώρους και στα ισόγεια καταστήματα των πολυκατοικιών, στα διαμερίσματα και στα μπαλκόνια τους.

Γιατί, όμως, αυτό το γνώριμο, παλιό υλικό αξιοποιήθηκε, και μάλιστα σε αυτόν τον βαθμό, από το μοντέρνο κίνημα του εικοστού αιώνα που αμφισβήτησε σχεδόν όλα όσα ξέραμε για την αρχιτεκτονική, συστήνοντας την απλότητα, την καθαρότητα και τη γεωμετρική αφαίρεση; Από τις συνεντεύξεις που πραγματοποιήθηκαν για τη συγγραφή αυτού του κειμένου, τρεις διαφορετικοί λόγοι ξεχωρίζουν.  

Από την αρχή της νέας δεκαετίας είναι εμφανές πλέον ότι τα μωσαϊκά επαναξιολογούνται, την ώρα που τεχνίτες τα απαλλάσσουν από το θόλωμα που απέκτησαν με την πάροδο του χρόνου. Με σαφήνεια μπορεί να διατυπωθεί πως τελικά πέτυχαν και πάλι να είναι ορατά και η φήμη τους αποκαθίσταται μαζί με τις επιφάνειές τους.  

Ο πρώτος είναι ότι το μωσαϊκό υπήρξε ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό, του οποίου η τιμή ήταν χαμηλή σε σχέση με την ποιότητά του. Για την κατασκευή του, οι τεχνίτες χρησιμοποιούσαν θραύσματα, τη φύρα από τα λατομεία που ίσως δεν θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν αλλιώς. Όπως υποστηρίζει και ο Κώστας Τσιαμπάος, αρχιτέκτονας και επίκουρος καθηγητής στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ, το να μην πετάς υλικά αποτελεί ένα διαχρονικό ζητούμενο για την αρχιτεκτονική.

Ένας δεύτερος λόγος είναι η ευελιξία του. «Σου δίνει ελευθερία να κάνεις ό,τι θες» αναφέρει ο κ. Τσιαμπάος, υποστηρίζοντας πως με τα μωσαϊκά μπορούν να στρωθούν ακόμα και περίεργες κατόψεις, ενώ δεν μπαίνουν όρια στη φαντασία, καθώς η επιλογή, τόσο των υλικών όσο και των χρωμάτων, έχει τεράστιο εύρος. Έτσι, από τα μωσαϊκά προέκυπταν πρωτότυπα δάπεδα, διαφόρων χρήσεων, χωρίς αρμούς.

Πέρα από οικονομικούς και πρακτικούς λόγους, όμως, ήταν η αισθητική και η αίσθηση που δίνει το μωσαϊκό που το κατέστησαν δημοφιλές κατά την «άνοιξη» της ελληνικής αρχιτεκτονικής. Η Ματίλντα Μπεράχα, αρχιτέκτονας που δραστηριοποιείται στην Αθήνα από το 1991, κάνει λόγο για ένα ειλικρινές, γοητευτικό και συνάμα μη πολυτελές υλικό που κατάφερε να εκφράσει τη λιτότητα του μοντέρνου κινήματος.

«Δεν είναι απλώς ένα υλικό αλλά μια κουλτούρα και μια αρχιτεκτονική έκφραση» υποστηρίζει από την πλευρά του ο επίσης αρχιτέκτονας Διονύσης Σοτοβίκης, δημιουργός του αρχιτεκτονικού γραφείου Workshop, προσθέτοντας πως το μωσαϊκό έχει κάτι το ανθρώπινο, καθώς ένας τεχνίτης σκόρπιζε με το χέρι τις πέτρες αυτές στην κάτοψη.

Μάρμαρα, ξύλα και ποιότητες μωσαϊκών

Αδιαμφισβήτητα, το μωσαϊκό, για σχεδόν μισό αιώνα, κατάφερε να αποτελέσει βασικό στοιχείο πολλών κτιρίων, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, ανταποκρινόμενο σε διαφορετικές ή και ετερόκλητες ανάγκες. «Πέρα από αισθητικές προτιμήσεις ή μόδες, το μωσαϊκό αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ταυτότητας του αθηναϊκού διαμερίσματος» αναφέρει η αρχιτέκτονας Θάλεια Νινιού από το αρχιτεκτονικό γραφείο 4Κ, προσθέτοντας πως το συναντάμε στις περισσότερες πολυκατοικίες του ευρύτερου κέντρου.

Ωστόσο, το μωσαϊκό ούτε μονοπώλησε τις κατόψεις ούτε παρέμεινε ποιοτικά αμετάβλητο. Κοιτώντας το σε συνάρτηση με άλλα υλικά των πατωμάτων της εποχής, διαπιστώνει κανείς πως αποτελούσε μια οικονομικότερη εναλλακτική έναντι του μαρμάρου, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις εισόδους των πολυκατοικιών. Και στο εσωτερικό των διαμερισμάτων όμως το μωσαϊκό έπρεπε να αναμετρηθεί με έναν ακόμα ανταγωνιστή, το ξύλο. «Στα πιο ακριβά διαμερίσματα, το ξύλο ήταν κυρίαρχο. Το μωσαϊκό έμπαινε σε δευτερεύοντες χώρους» αναφέρει ο κ. Τσιαμπάος, προσθέτοντας πως η χρήση του σε κυρίως χώρους παρατηρείται σε οικονομικότερες κατασκευές.

Όμως και εδώ οι διαφορετικές ποιότητες των μωσαϊκών περιπλέκουν την εικόνα. Οριοθετημένα με μαρμάρινα περιγράμματα, περίτεχνα σχέδια ή ακόμα και με φίλντισι, τα μωσαϊκά αποκτούσαν επιπλέον αξία ανάλογα με τα πρόσθετα, το μέγεθος και τη σκληρότητα των ψηφίδων. Συγχρόνως, μια ακόμα φθηνότερη εκδοχή τους τοποθετείται σε βοηθητικούς χώρους, όπως αποθήκες ή πάρκινγκ, ή χρησιμοποιείται ως υπόστρωμα: το γαρμπιλομωσαϊκό.

«Ο τεχνίτης πρέπει να έχει πείρα»

Πέρα από την ποιότητα των επί μέρους υλικών, οι τεχνίτες έπαιζαν πρωτεύοντα ρόλο στο στρώσιμό τους. «Ήθελες έναν καλό τεχνίτη για να φτιάξεις ένα καλό μωσαϊκό» συνοψίζει ο κ. Σοτοβίκης. Η άποψή του φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από ένα κείμενο σε «Οδηγό Κατοικίας» του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας που εκδόθηκε το 1980, μια εποχή που η απαξίωση του μωσαϊκού ήταν πρόδηλη.

«Ο τεχνίτης που τα φτιάχνει πρέπει να έχει πείρα για να μπορεί να στρώνει ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια τις ψηφίδες των διαφόρων χρωμάτων» αναφέρεται στην έκδοση. «Το κονίαμα πρέπει να περιέχει πολύ τσιμέντο. Κατά την κατασκευή, η συνολική επιφάνεια πρέπει να χωρίζεται σε τμήματα (…) με αρμούς διαστολής (…). Μετά από αυτό η εμφάνισή του εξαρτάται από το καλό τρίψιμο».

Πηγή: www.lifo.gr

Fila φροντίδα επιφανειών

Fila Προστασία και φροντίδα σε επιφάνειες από φυσικά πετρώματα

Όταν γίνονται ανακαινίσεις χώρων σε σπίτια η γραφεία υπάρχουν πολλές σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Επιτρέψτε στη Fila να αναλάβει για σας ότι αφορά τον καθαρισμό και την προστασία των επιφανειών.

Είτε επεκτείνετε την κουζίνα η απλά ανανεώνετε τα δάπεδα και τους πάγκους, τα υλικά που επιλέγετε είναι βασικά για τον καθορισμό της εμφάνισης και της αισθητικής του χώρου. Οι επιφάνειες από φυσικούς λίθους όπως γρανίτη, μάρμαρο, limestone σίγουρα μπορούν να αυξήσουν την αξία του σπιτιού σας και όταν έχει τοποθετηθεί αυτή η φυσική πέτρα, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι παραμένει αναλλοίωτη για τα επόμενα χρόνια.

Για να διατηρήσετε τις επιφάνειες αυτές σε εξαιρετική κατάσταση, η αδιαβροχοποίηση τους αποτελεί ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας ανακαίνισης. Εάν κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης μένετε στο σπίτι που γίνονται οι εργασίες , η χρήση αδιαβροχοποιητικού με βάση το νερό είναι η καλύτερη επιλογή σας: Τα υλικά προστασίας με βάση το νερό δεν εκπέμπουν επιβλαβείς αναθυμιάσεις και έχουν ταχύτερο χρόνο ωρίμανσης από τα αδιαβροχοποιητικά με βάση τους διαλύτες.

Το MP90 ECO PLUS της FILA προστατεύει από νερό , λάδι και οργανικούς λεκέδες (καφέ, κρασί , αναψυκτικά κ.α.) όλα τα γυαλισμένα πετρώματα
Το προϊόν είναι ασφαλές για τρόφιμα, επομένως είναι ιδανικό για πάγκους κουζίνας. Με το MP90 ECO PLUS η επιφάνεια μπορεί να έιναι έτοιμη για χρήση σε μόλις 4 ώρες.

FILA MP90 ECO XTREME

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ
Η φροντίδα για δάπεδα από φυσικούς λίθους είναι απλή και η χρήση συμπυκνωμένων καθαριστικών είναι μια εξαιρετική επιλογή εξοικονόμησης χρημάτων – Απλώς βεβαιωθείτε ότι το καθαριστικό που επιλέγετε είναι κατάλληλο για το υλικό που είναι τοποθετημένο στο σπίτι σας. Χρησιμοποιείτε πάντα ουδέτερο καθαριστικό για την καθημερινή συντήρηση επιφανειών από φυσικό πέτρωμα. Με την κατάλληλη αραίωση δεν αφήνουν κατάλοιπα και δεν βλάπτουν ακόμη και τα πιο ευαίσθητα υλικά!

Το CLEANER της FILA είναι μελετημένο και κατάλληλο για επενδύσεις τοίχων και δαπέδων από φυσικούς λίθους , κεραμικά , γρανιτοπλακάκια ακόμα και παρκέ. Αραιώστε το 1: 200 (25 ml σε 5 λίτρα νερού) και πλύνετε το πάτωμα. Σε αυτήν την αραίωση, το CLEANER δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, δεν αφήνει υπολείμματα. Μπορεί να γίνει και με χρήση παρκετέζας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΓΚΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ
Μόλις τοποθετηθούν και αδιαβροχοποιηθούν οι πάγκοι ο καθαρισμός τους θα είναι μια καθημερινή ρουτίνα! Τα καθαριστικά σπρέι είναι τέλεια επειδή είναι τόσο εύκολα στη χρήση.

Η FILA προτείνει να διατηρείτε τους πάγκους σε άριστη κατάσταση με το FILA REFRESH! Ένα προϊόν που ανανεώνει την υπάρχουσα προστασία στεγανοποίησης ενώ καθαρίζει. Η τακτική χρήση του θα επεκτείνει την διάρκεια αδιαβροχοποίησης της επιφάνειας. : Απλώς ψεκάστε και σκουπίστε!

Μείνετε συντονισμένοι για συμβουλές για ανακαινίσεις μπάνιου!

concrete 1200x770 1200x770 1200x770 1200x770 1

HRC: Σύστημα για το γυάλισμα τσιμέντου με power trowel / ελικόπτερο

Το νέο σύστημα HRC κάνει το τσιμεντένιο δάπεδο “καθρέπτη” με τη χρήση μηχανής power trowel / ελικόπτερο

H HyperGrinder λόγω της πολυετούς εμπειρίας της, παρουσιάζει τους δίσκους HRC που είναι εξαιρετικά ευέλικτοι και ανθεκτικοί. Κατασκευάζονται και σχεδιάζονται στην Ιταλία. Επιτρέπουν την επίτευξη υψηλού αποτελέσματος γυαλίσματος σε τσιμεντένια δάπεδα με λιγότερη προσπάθεια και πόρους.

Οι δίσκοι HRC θέτουν τις προδιαγραφές για το τρίψιμο και γυάλισμα με power trowel / ελικόπτερο. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί και επιτρέπουν το πιο υψηλό φινίρισμα ακόμη και σε πολύ ανώμαλη επιφάνεια δαπέδου.

HRC: Γυάλισμα τσιμέντου με power trowel / ελικόπτερο

Οι δίσκοι HRC διαρκούν έως και για 4.000 τετρ. μέτρα!

Έως 1.500 τετρ. μέτρα την ημέρα με μια μηχανή power trowel / ελικόπτερο.

Το γυάλισμα με HRC είναι εξαιρετικά γρήγορο και οικονομικό!

Πλεονεκτήματα του γυαλίσματος με HRC

  • Μεγάλη απόδοση
  • Μετατροπή του power trowel σε μηχανή τριψίματος και γυαλίσματος
  • Ταχύτερο αποτέλεσμα σε σύγκριση με όλες τις παραδοσιακές μεθόδους
  • Φθηνή επιλογή για όσους ήδη κατέχουν power trowel / ελικόπτερο καθώς δεν χρειάζεται να αγοράσουν γυαλιστική μηχανή
  • Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση των διαμαντιών με βέλκρο
Terrasse.Meer .

5 συμβουλές για τον καθαρισμό εξοχικού μετά τις διακοπές

Καθώς τελειώνουν οι διακοπές η συντήρηση του εξοχικού είναι απαραίτητη.

Η fila προτείνει 5 μικρές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό με ελάχιστη προσπάθεια και τέλειο αποτέλεσμα…

1. FILA NODROPS ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΆΛΑΤΑ

Εάν θέλετε να αποφύγετε να πλένετε συνεχώς το περίβλημα του ντους σας για να απομακρύνετε τους λεκέδες από άλατα και ασβέστιο, χρησιμοποιήστε τακτικά το NODROPS: είναι το απορρυπαντικό ψεκασμού που καθαρίζει και προστατεύει τις γυάλινες επιφάνειες διασφαλίζοντας ότι οι σταγόνες νερού γλιστρούν χωρίς να αφήνουν ίχνη ασβεστίου.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα

2. Διώξτε τη μούχλα

Εάν ζείτε σε περιοχή με υγρασία, μπορείτε να αφαιρέσετε ίχνη μούχλας το ACTIVE1, το οποίο επιδρά μόλις σε 15 λεπτά.
Στη συνέχεια, μπορείτε να αποτρέψετε την επανεμφάνιση μούχλας με το προστατευτικό ACTIVE2 που απολυμαίνει την επιφάνεια, εμποδίζοντας τη δημιουργία μούχλας και λεκέδων λόγω υγρασίας.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα

3. Επουλώστε ρωγμές στο μπαλκόνι με το SALVATERRAZZA®

Πρακτικό και γρήγορο στη χρήση, το SALVATERRAZZA® είναι η οριστική θεραπεία κατά των ρωγμών στη βεράντα ή στο ντους. Με μια απλή εφαρμογή, εξαλείφει αποτελεσματικά το πρόβλημα, με εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

SALVATERRAZZA


https://www.filasolutions.com/eng/products/full-range/protectors/water-repellent-protection/salvaterrazza

4. Καθαρίστε λεκέδες με SR95 και NOSPOT

Δύο προϊόντα αρκούν για την απομάκρυνση κάθε τύπου λεκέ σε επιφάνειες από τερακότα και φυσική πέτρα. Με το NOSPOT αφαιρείτε λεκέδες λαδιού και γράσου, ενώ με το SR95 εξαλείφετε όλους τους χρωματισμένους λεκέδες όπως καφέ, μελάνι, βαφή μαλλιών, αποτσίγαρα, χυμούς φρούτων.

FILA SR 95

FILA NO SPOT

5. Καθαρίστε το μπάρμπεκιου με FilaHobby

Μετά από ένα καλό μπάρμπεκιου με φίλους, καθαρίστε εύκολα τη σχάρα σας με POWERCLEAN, τον καθαριστικό που καθαρίζει σχολαστικά όλους τους τύπους λιπαρής βρωμιάς. Απαραίτητο για την κουζίνα και για τον καθαρισμό σε μπάρμπεκιου, ψησταριές, εστίες μαγειρέματος αλλά και τέλειο για τον καθαρισμό εργαλείων, αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και ποδηλάτων χωρίς να καταστρέφονται οι βαμμένες επιφάνειες!

https://www.filasolutions.com/eng/products/full-range/cleaning-products/ready-to-use/filahobby

Fila Διαδικασίες καθαρισμού, υγιεινής και απολύμανσης για οικιακές επιφάνειες

Fila Διαδικασίες καθαρισμού, υγιεινής και απολύμανσης για οικιακές επιφάνειες

fila new site

Ανενεωμένο site Fila στα ελληνικά

Η εταιρεία Fila που προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις στην συντήρηση και στον καθαρισμό επιφανειών απο μάρμαρο, γρανίτη, τσιμέντο και πλακάκια ανανέωσε την ιστοσελίδας της!

Πλέον υπάρχει πλούσιο υλικό στην ελληνική γλώσσα και πολλές πληροφορίες με λύσεις για κάθε πρόβλημα.

Μερικές ενδιαφέρουσες ενότητες είναι:

Η εταιρεία marblecare έχοντας στενή συνεργασία με την εταιρεία Fila και εμπειρία ετών στη χρήση τους, μπορεί να σας κατευθύνει στην κατάλληλη επιλογή λύσης, προμήθεια προϊόντων καθώς και πρόταση εξειδικευμένων επαγγελματιών για την εφαρμογή τους.